Επανέναρξη λειτουργίας από 1 Ιουνίου!

Σας ενημερώνουμε ότι από  1 Ιουνίου 2020 επανερχόμαστε στις προπονήσεις μας!

Παρακαλούμε  επικοινωνήστε μαζί μας για τυχόν μικρο-αλλαγές στα προγράμματα στα τηλ.

6945945805, 6944578609

 ή στα γυμναστήρια κατά τις απογευματινές ώρες  ( Πατρών  Κλάους και Χίου  2Β /  Ελλήνος  Στρατιώτου 1)

Οι εγγραφές αρχίζουν!

Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα αρχίζουν από 2 Σεπτεμβρίου 2019 και κάθε απόγευμα 5:30 -9.00.  Ανανεωμένοι, με καινούργια τμήματα! Ξεκινάμε τα μαθήματα από Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου! Ελάτε στις εγκαταστάσεις μας ή επικοινωνήσετε τηλεφωνικά!  

Γυμναστικές επιδείξεις στο 'Τόφαλος Δ.', 23/6/2019, πρωί 11:00 πμ και απόγευμα 17:00 μμ

Οι καθιερωμένες γυμναστικές επιδείξεις του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθούν στο 'Δημήτριος Τόφαλος' στα Μποζαΐτικα Πατρών, την Κυριακή 23/06/2019 και ώρες 11.00 πμ. και 17.00 μμ με ελεύθερη είσοδο για όλους. Σας περιμένουμε!

Ο σύλλογός μας

Έκτακτη ανακοίνωση: επανέναρξη λειτουργίας από 1 Ιουνίου!

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ολυμπιονίκης Πατρών, δραστηριοποιείται στον χώρο του αθλητισμού από το 1995, προσφέροντας ασφαλή, πολύπλευρη και ευχάριστη γυμναστική μέσα από τα αθλήματα που καλλιεργεί, δημιουργώντας αθλητές με ήθος και υγιές σώμα. Γυμνάζει ολοκληρωμένα το παιδί καθώς αναπτύσσει την δύναμη και ταυτόχρονα την ευλυγισία του.

Καλλιεργώντας τα αθλήματα της ενόργανης-ρυθμικής γυμναστικής, τα οποία από επιστημονικής άποψης αποτελούν τη βάση όλων των αθλημάτων, καλλιεργούν την αθλητική παιδεία που θα συνοδεύει τα παιδιά μέχρι την ενηλικίωσή τους και όχι μόνο.

Η ενόργανη- ρυθμική γυμναστική ταιριάζει σε ένα μικρό παιδί, καθώς μεταφέρει στο ταπί το παιχνίδι που κάνει στο ... χαλί του σπιτιού του. «Πρόκειται για τη φυσιολογική εξέλιξη της κίνησης ενός παιδιού. Το παιδί θα κάνει μια τούμπα, θα τρέξει, θα πηδήσει, θα κάνει μια κυβίστηση, θα κρεμαστεί από ένα ξύλο. Η ενόργανη-ρυθμική βγαίνει στο παιδί μέσα από το παιχνίδι αφού οι ασκήσεις δεν είναι στατικές αλλά περιλαμβάνουν ρυθμό, ένταση και μουσική.

Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά από καθηγητές –τριες φυσικής αγωγής σε ολιγομελή τμήματα.

Προκειμένου να βεβαιωθείτε για τις παροχές του γυμναστηρίου, μη διστάσετε να μας επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε το πρώτο σας μάθημα εντελώς δωρεάν.

 Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

Ντούκας Βασίλης